Aukció a mélyszegények megsegítéséért

A Jó! jótékonysági aukción magyar művészek ajánlották fel alkotásaikat, hogy a befolyt összegből a mélyszegény családokat támogathassák. Ott voltunk mi is, és készítettünk kimondottan erre az alkalomra egy moduláris szőnyeget. Az árverés sikeresen zárult, minden felajánlott alkotás elkelt.

A szegénység súlyos probléma  a világban. Nem találkozunk vele minden sarkon, mert az ezzel a problémával küszködő az emberek gyakran az árnyékban húzódnak meg. Kis falvakban élnek, vagy nagyvárosok eldugott szegleteiben. Bárhol is legyenek, látjuk, vagy nem látjuk őket, de léteznek.

A Jó! jótékonysági aukció ezeken az embereken volt hivatott segíteni. A művészek sorban álltak, hogy alkotásaikat felajánlhassák eme nemes ügyért. A licitre is szép számmal jöttek a vendégek,voltak, akik másik városból utaztak el kimondottan erre az alkalomra. A kezek a magasba emelkedtek, minden egyes felajánlott darab tulajdonosra lelt. Moduláris szőnyegünk a kikiáltási ár másfélszeresénél állt végül meg, és most egy biokémikus család otthonát szépíti.


Nem tudunk, és nem is akarunk szemet hunyni a világ és a benne élő emberek szenvedése fölött. Lehetőségeinkhez mérten próbáljunk enyhíteni a bajt, újrahasznosítunk és ki nem hagynánk egy ilyen jótékonysági aukciót!

img_20161007_190826     Katalin és a szőnyeg új tulajdonosa.

20161007_132139_hdr     Az új otthon.

 

Tagged , , ,
0
    0
    Kosár
    Üres a kosárBolt