Családi mandala képkeretben és gyerekszoba dekor

Gitta az osztálytársam volt 19 évesen, és azóta is kapcsolatban vagyunk. Kíváncsi volt a matricáinkra, így kapott tőlünk egy csomagot, hogy az új lakásuk otthonná alakításához készíthessenek egy textilmozaikot. Gitta kiadványszerkesztő a párja pedig gépészmérnök. Nézzük hogyan alkották meg a családi mandalájukat!

„Annak ellenére, hogy milyen egyszerű formák, lenyűgöző hogy mennyi féle variációt létre lehet belőlük hozni.
Több óra és több felvonás volt a játékidő ? Az elején hiába volt az a tervünk, hogy közösen alkossunk, elég hamar külön kezdtünk el kísérletezni. Majd mikor megnéztük, milyen színekkel és formákkal játszott a másik, elkezdtük megépíteni a közös mandalánkat.

Nagyon élvezetes volt a rengeteg textildarabkából kiválasztani az éppen soron következő darabot, és közösen dönteni, hogy mi kívánkozik az adott helyre. Volt, hogy visszabontottuk kicsit, vagy egy-egy darabra rátettünk egy új színt, csak hogy lássuk, az nem passzolna-e jobban az adott környezetbe, a meglevő színek mellé.

A ragasztás egy tök jó második kör, igazi jutalomjáték. Amikor már tudod, hogy gyönyörű lesz a kép, és az izgalmas, dinamikus alkotómunkát felváltja egy nyugodt befejező procedúra, a véglegesítés.

Végül pedig, mikor bekerült a képkeretbe, és megtaláltuk a helyét a szobában, azzal állt össze igazán a „kép”, így lett teljes értékű része az otthonunknak a sok kis színes textildarabka ?

Gitta fantáziája nem merült ki a mandala készítésben, kisfiuk gyerekszobájába is készített egy kis dekorációt.

Köszönöm neked Gitta a szép képeket és az élménybeszámolót!! Küldjetek ti is képeket, ispiráljatok másokat!

Tagged , , , , , , , ,
0
    0
    Kosár
    Üres a kosárBolt