Hogyan készíts egyedi füzetet mozaik matricáinkkal?

Kitti textil tervező és a szülei méhészetében termelt fantasztikus mézek dizájnere és értékesítője. Gyerekkori barátom és lelki társam. Szereti a színeket és a mintákat, így sejtettem, hogy tetszeni fog neki a mozaik készítés.  Ajándékoztam neki egy nagy csomag matricát, amit ezekkel a csodálatos képekkel hálált meg:

A végeredmény egy nagyon színes, vagyány és teljesen egyedi jegyzetfüzet. Kitti ezt írta: “Egyből beindította a fantáziámat. Egy ronda füzetből lett egy ultramenő :) ráadásul én találtam ki a színeket és a mintát! Alig vártam hogy kész legyen. Jó volt nagyon!” A párjának a térbeli minták tetszenek, ő a hűtőt gondolta bevonni a matricákkal…

Köszönöm ezúton is Kittinek a csodás képeket, és ha isteni magyar mézre vágytok gyönyörű köntösbe öltöztetve, akkor keressétek a Délity mézet!

Ha magyar és kézzel készült füzetet szeretnétek vásárolni, Zsuzsi újrahasznosított papírból készült füzeteit ajánljuk! A mi foglalkozásainkon a Füzet Nélkül Soha kifejezetten a caraWongának készített füzeteit tudjátok megvásárolni és kidekorálni.

 

Tagged , , , , , ,
0
    0
    Kosár
    Üres a kosárBolt