Debütálás a Helsinki Design Héten

Idén rekord mennyiségű, 158 000 fő látogatott el a Helsinki Design Hétre, hogy a kortárs design művészek alkotásait megtekinthessék. Sok olyan kiállítási tárgy kerül ilyenkor a kíváncsi szemek elé, amelyekkel még máshol nem találkozhatott az ember. Ilyenek voltak első moduláris szőnyegeink is.

Az ÉlményMűhely játszó kupolájának kiegészítésére, otthonosabbá tételére készítette el első moduláris szőnyegeit Gál Kati. Az egyedi kapcsolódási rendszert már Kati régebben kitalálta, de a megvalósítás egészen eddig váratott magára. A megjelenés olyan jól sikerült, hogy azt már nem lehetett figyelmen kívül hagyni.


Kati a Helsinki Design Week kapcsán kapott visszajelzések tükrében úgy határozott, hogy a modulos szerkezetben rejlő lehetőségek nem csak kiállításra valók. Felismerte, hogy a környezettudatosság, a modern kinézet, a variálhatóság és az alkotás kikapcsolódást nyújtó folyamata sok ember számára fontos. Ez a gondolat sarkalta Katit a caraWonga megalapítására.  

Moduláris szőnyegeink már bizonyítottak egy elismert design kiállításon. Reméljük, hogy vásárlóink is hasonlóan elégedettek lesznek!

dsc_0127

Az ÉlményMűhely kupolája alatt.

Tagged , ,
0
    0
    Kosár
    Üres a kosárBolt