Társadalmi felelősség

A CARAWONGA szociálisan érzékeny kis vállalkozás.

Fontosnak tartjuk, hogy hasznosak legyünk a társadalom számára. 4 éve foglalkoztatunk szerte a világban és tapasztaljuk a boldogságot, örömöt, amit az emberek maguknak okoznak alkotásaikon keresztül. Az, hogy az oktatásban is egyre aktívabban veszünk részt, szintén nagyon felemelő. Jó érzés amikor pedagógusok hálájukat fejezik ki, hogy segítséget nyújtanak a termékeink az élmény alapú tanításban. Amikor mi tartjuk az órákat, kreatív napot vagy hasonlót… és a sulikban ránk mosolyognak a gyerkőcök, gyakran jutnak eszünkbe azok, akik kevésbé szerencsések.

A CARAWONGA szociálisan érzékeny kis vállalkozás.

Így, kb 3 éve járunk foglalkozásokat tartani

 • kis elszigetelt települések iskoláiba
 • gyermekotthonokba
 • múzeumokba.

Adományokat jutattunk el

 • segítő szervezeteknek
 • jótákonysági aukcióra
 • iskolákba, óvodáka.

Ha ez a misszió neked is fontos, és szeretnéd támogatni a karitatív tevékenységeinket, akkor hidd el, ha vásárlásaiddal mellénk állsz, részesévé válsz ennek a jónak.

Időnként vannak kiemelt termékeink, amiből a bevételt karitatív foglalkozásokra, adományokra fordítjuk. Kérlek iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le ezekről a lehetőségekről sem!

“Tudjuk, az idő nem áll meg, de vannak dolgok, értékek, amelyek a sürgető idő ellenére is megállnak. Emberi erőfeszítés kell, hogy elpusztítsuk vagy hogy megőrizzük őket.”

Csoóri Sándor

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

0
  0
  Kosár
  Üres a kosárBolt