Foglalkozásaink

"Ahogy a lányok kitették a darabokat, már kerestem is a színeimet. Azonnal beindította a fantáziámat anélkül, hogy kész mintát láttam volna. Kiélhettem a kreativitásom teljesen. Emellett kikapcsolt. Nem látni előre, hogy mi lesz a vége. Élmény volt!"

Kreatív kikapcsolódás a caraWongával

 

Alkotói élmény kézügyesség nélkül is – minden korosztály számára

Kreatív Stúdiónk foglalkozásai már több ízben is bebizonyították, hogy valódi alkotói élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A felnőttek néhány órára kikapcsolhatnak, megmozgathatják a hétköznapok monoton menetében kicsit megfásult fantáziájukat, időt szakíthatnak saját magukra, szabadon engedhetik a mindenkiben ott rejtőző kreativitást. A gyerekek a foglalkozások során a térlátásukat és finommotorikus képességeiket fejlesztik, miközben ők is elcsöndesednek, egy kis időre “önmagukkal maradnak”. Közelgő foglalkozásaink az Események aloldalon és a facebook oldalunkon!

Tapasztalataink szerint 7 éves kortól már gyönyörű, önálló alkotások születnek, de láttunk már fiatalabb korosztályból is lenyűgöző műveket. A színes rombusz alakú matricáinkkal könnyedén hozhatunk létre szép mintákat, termékeinkkel való alkotás különösebb kézügyességet nem igényel. 

Foglalkozásaink a résztvevőknek egyszerre nyújtanak közösségi élményt és az alkotói folyamatban való elmélyülés lehetőségét. 

Környezettudatosság

Workshopjaink, ahogyan kis csapatunk szemlélete is megköveteli, a környezettudatosság jegyében zajlik; termékeink 80%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek, a foglalkozásaink során nem használunk vegyszert, és nem keletkezik számottevő hulladék sem. 

Közelgő foglalkozásaink az Események aloldalon és a facebook oldalunkon!

A foglalkozások elsősorban a mozaik matricáinkra épülnek, de igény esetén moduláris szőnyegeinkből is készülhetnek egyéni vagy csoportos alkotások.

Workshop tematikák:

 • Színek és csakrák – ismerd meg a színek és csakrák jelentését és gyógyító hatását, készítsd el saját, egyedi mandaládat
 • Babaváró délután – készíts leendő kisbabádnak egy gyönyörű, saját készítésű mandalát a szobája falára (kismamákat és kispapákat egyaránt szeretettel várunk a foglalkozáson)
 • Ajándék készítő workshop – egyedi, saját készítésű tárgyakat alkothatsz a segítségünkkel mozaik matricáinkból 
 • Varázslatos 3D – használd fel a színeket, mint fény és árnyék játékát, hogy elkészíthesd saját térhatású képedet 
 • Játék a formákkal – alkoss szabadon a színes rombuszok világában, fedezd fel a benned lakozó művészt (Készségfejlesztő foglalkozás általános iskolás korú gyermekeknek, külön alsó és külön felső tagozatosok számára. A középiskolás korú gyerekeket már a felnőtt foglalkozásokra érdemes elvinni.)
 • Rendezvényeken is szívesen foglalkoztatjuk a látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt

Workshopjaink 2-3 óra hosszúak, de lehet köré szervezni egy egész délutánt felölelő programot is. A részletekről és árakról e-mailben, vagy telefonon tudunk felvilágosítást adni.

carawonga@gmail.com      

Gál Katalin: +3630/299-65-88

 

Workshopjaink és még több kép a blogon:

 

 

0
  0
  Kosár
  Üres a kosárBolt