Moduláris szőnyegek GYIK

Nincs kompromisszum! A caraWonga kézzel készült, újrahasznosított, szép, praktikus és variálható.

Szállítás

A szőnyegedet a rendeléstől számított 3-4 munkanap alatt elkészítjük.

A szállítási idő 4-5 munkanap.

Garancia

100%-os elégedettségi garancia!

  • Ha sérült vagy hiányos modulokat találsz a csomagban, akkor vállaljuk azok cseréjét és pótlását. A szállítási költség ez esetben minket terhel.
  • Ha valamiért nem vagy elégedett a termékkel, akkor a kézhezvételtől számított 7 napon belül a termék ellenében a teljes összeget visszautaljuk. A szállítási költség ez esetben téged terhel.

Panasz esetén írj nekünk a carawonga@gmail.com-ra. FONTOS, hogy ne küldj vissza úgy terméket, hogy előtte nem írtál üzenetet, különben nem áll módunkban visszatéríteni az árát!

Doboz tartalma

A szőnyeg moduljai – amiből felépíted majd a szőnyegedet
Kétoldalú ragasztó – a szélek rögzítéséhez
Csúszásgátló háló – a biztonság és puhább érzésért
Használati útmutató – minden benne van, amit tudnod kell és érdemes a szőnyegről
Minta – hogy helyesen tudd kirakni a szőnyegedet

Szín és méret

Minden szőnyegünknél lehetőség van színt és méretet változtatni. Ne felejtsd el előtte felvenni velünk a kapcsolatot.

Egyedi elképzelések

Lehetőséged van csak modulokat is vásárolni. Ha bővítenél, variálnál, kicserélnél, vagy megálmodnál egy teljesen új szőnyeget. Minimális rendelés 20 db modul. Ne felejtsd el előtte felvenni velünk a kapcsolatot.

Újrahasznosított és környezetbarát

A caraWonga szőnyegek 80%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek. Manuális eszközzel készítjük a modulokat. A gyártási folyamat során nem használunk vegyszert, elektromosságot, vagy foszilis energiát.

Kézzel készített

A saját tervezésű modulokat egy manuális eszköz segítségével vágjuk ki. Előtte kézzel daraboljuk és tisztítjuk az alapanyagot. Nem használunk vegyszert, vagy foszilis energiát.  Mivel minden termék egyenként készül, nem pedig egy gyár futószalagján, így teljesíteni tudjuk az egyéni elképzeléseket a szőnyeg színét és méretét illetően.

Takarítás

A szőnyegeket porszívóval kell takarítani. Ha valami kiborult rá, enyhén tisztítószeres nedves ronggyal sikáljuk ki. Ha nem jön ki a folt, akkor a koszos modulokat ki tudjuk cserélni a dobozban található plusz modulokra.

Szőnyeg összerakása

A szőnyeg moduljait neked kell összeillesztened, a dobozban található mintát követve. A modulok helyes összeillesztését megtalálod a használati útmutatóban. Ha kell még egy kis segítség, akkor a linkre kattintva megnézhetsz egy rövid videót erről: https://youtu.be/nTCMr4SLFOA

Szélek leragasztása, súlyozása

A szőnyegek széleit a dobozban található kétoldalú ragasztóval kell rögzíteni. Nagyon fontos, hogy a széleket megfelelően súlyozzuk le egy éjszakára. A modulok felülete bolyhos, így súlyozás nélkül a ragasztó könnyen elengedhet.

Modulok

A modulok a caraWonga szőnyegek építőelemei. Egyforma darabok, melyek kis fülek segítségével kapaszkodnak egymásba ragasztás, vagy varrás nélkül. Így könnyen összerakható és szétszedhető, variálható.  A modulokat tervezte: Gál Katalin diplomás textilművész és a caraWonga alapítója.