Mozaik matricák

Mutasd meg magad az alkotásodon keresztül, hagyd, hogy a bensőd irányítson!

Játék a mintákkal

A caraWonga mozaik egy olyan készlet, mely öntapadós, színes textil matricákat tartalmaz. A rombuszokkal könnyedén alkothatunk vidám és látványos mintákat.Kézügyességet nem igényel, óvodás kortól élvezik a gyerekek a formákkal való játékot. A tinik és a felnőttek körében is nagyon népszerű. Felragaszthatjuk őket egy kartonlapra és így díszíthetjük vele a falunkat, de feldobhatjunk vele e a tükör szélét, vagy képkeretet is készíthetünk belőlük.

Alkoss belőle bármit, ami csak eszedbe jut, engedd szabadjára a kreativitásodat! További inspirációért nézd meg a blogunkat és a videóinkat!

Családi élmény

Remek délutáni program a családdal színes textil mozaikok rakosgatása. Az alkotás élménye minden korosztályt elégedettséggel tölt el; találhatunk benne kihívást, készíthetünk ajándékot, közösen feldíszíthetjük vele az otthonunkat, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a békés családi légkört.

Már 7 éves kortól a gyerekek önállóan készítenek egyedi mintákat, a mozaik képek készítésének folyamatát végig élvezik, a matrica hátoldalának leszedésével és az illesztéssel sincs problémájuk. Az alkotás élménye láthatóan önbizalommal tölti el őket.

Óvodás korú gyermekek is szívesen játszanak a mozaik darabkáival. Bátran bevonhatjuk őket a készítésbe, segítenek a színválasztásban és ügyesen leszedegetik a matrica hátoldalát. A játék közben a kicsik finommotorikus képességei és kreativitása is fejlődik, figyelmük összpontosul.

Közösségi élmény

Válogassatok együtt a színes darabok között, alkossatok egy nagy közös képet,vagy készítsetek egy-egy kisebbet. Bárhogy is döntsetek, az együtt töltött idő közelebb visz majd titeket egymáshoz.

Nem kell izgulni, a textil mozaik elkészítéséhez nincs különösebb kézügyességre vagy kreativitásra szükség, azonban segít a logika, összpontosítás, figyelem és kreativitás fejlesztésében. Nagyon jól alkalmazható céges környezetben, csapatépítés gyanánt, illetve kisebb közösségek összekovácsolásában. Pedagógiai és múzeumpedagógiai eszközként is megállja a helyét!

Környezettudatosság

Szerettük volna, ha a munkánk is a környezettudatos és fenntartható irányelveknek megfelelő lenne, ezért a mozaik matricáink 80%-ban újrahasznosított ipari filcből készülnek. Az egyforma elemeket egy manuális stanc segítségével vágjuk ki, a gyártási folyamat során nem használunk vegyszert, vizet és foszilis energiát.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosárBolt