Fotózás a férfiak birodalmában

Egy hely, ahol lehet barkácsolni, ahol a (nőként ugyan olyannak tűnő) a szerszámok szép rendezetten lógnak a falon. Rock és metál zene, motor alkatrészek, olaj szag. Azt hiszem, sok férfi álma. A pécsi Artéria Industrial srácai egy ilyen miliőt teremtettek maguknak. Ipari lámpák, iskolai és kórházi tárgyak felújításával és értékesítésével foglalkozó csapat megengedte nekünk, hogy 3D hatású szőnyegeinket náluk fotózzuk.

Hagyma, a műhely vezetője, vajszívű viking motoros mindenben a segítségünkre volt. Remek beszélgetések, nevetések voltak, míg készültek a fotók. Mi meg nem győztünk hálálkodni, mert eszméletlen jó terek és tárgyak álltak rendelkezésünkre. Erre Hagyma csak ennyit mondott: „Ne köszöngessétek már állandóan! Természetes, hogy segítjük egymást, mi kreatív arcok! Amúgy is állati jók ezek a szőnyegek!”

A műhelyben gyorsan haladt a munka, csak odaraktunk vagy épp elvettünk egy lámpát, és máris villanhatott a vaku. Nem voltak rózsaszín kiegészítők, sem kávésbögrék az asztalon, csak motor váz, és alkatrészek. Egy teljesen új világ volt, új perspektíva.

Persze a vidámság, a beszélgetések és a pizza szünet, na meg az oda út, melynek során kétszer is rossz irányba mentünk, kicsit megrövidítette a fotózásra szánt időnket, így a tervezett videó készítése végül elmaradt. Mi csajok el is engedtük, elégedettek voltunk a kész anyaggal, de Hagyma felajánlotta, hogy ő és a fiúk összeraknak egy szőnyeget és dokumentálják is nekünk. Ez nagyon megmelengette a szívünket, hiszen azt jelenti, hogy tényleg tetszik a srácoknak a cucc, amit ez a két csaj csinál :) Kapva kaptunk a lehetőségen, hogy elkészüljön egy igazi pasis kis videó. Szeretnénk ezúton is még egyszer megköszönni az Artériának a lehetőséget! Szuper délelőtt volt!

Szuper 3D szőnyegkollekciónk már elérhető a webshopban! Nézzetek szét bátran és ne feledjétek, hogy a színek és a méretek is rugalmasak! Írjatok és küldünk látványtervet!

Ezeknek a szőnyegek a története nem itt kezdődik, hanem nyáron. Az Élményműhely rendelt tőlünk 6 darab szőnyeget térbeli mintával, a kupola alá, amit építeni szoktak a foglalkozásaikon. A születésük olyannyira volt csapatmunka, hogy én (Kati) megterveztem, és amíg Ozora fesztiválon voltam, Bhadra kivágta és összerakta őket. Majd amikor hazaértem, lefixáltam a széleket és gyorsan készítettem egy-egy fotót róluk, mert mentek is dobozba és Pécsre, a Szamárfül fesztiválra. Jól mutatnak, ugye?

Köszönjük még egyszer az Élményműhelynek a sok lehetőséget és kedvességet, na meg hogy kölcsönkaptuk a szőnyegeket még egy fotózás erejéig!

0
    0
    Kosár
    Üres a kosárBolt