Felhasználási feltételek

SZERZŐI JOG

Az ezen a webhelyen található összes tartalom, például szöveg, grafika, logók, gombikonok, képek, hangfájlok, digitális letöltések, adatgyűjtemények és szoftverek a caraWonga vagy tartalomszolgáltatók tulajdonát képezik, és a nemzetközi szerzői jogi törvények védik. Ez a webhely vagy annak bármely része nem reprodukálható, másolható, értékesíthető, viszonteladható, nem látogatható vagy más módon nem használható kereskedelmi célra a caraWonga írásos beleegyezése nélkül.

TERMÉKLEÍRÁSOK

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a webhelyünk összes tartalma helyes legyen. Azonban nem garantáljuk, hogy a termékleírások vagy más tartalmak pontosak, teljesen megbízhatóak vagy hibamentesek. Időről időre a http://45.32.138.74 oldalon információ található, amely tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaz, amelyek a termékleírással, árképzéssel és elérhetőséggel kapcsolatosak lehetnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép képernyőjén megjelenő színek nem mindig 100% -ban azonosak a valós életben. Fenntartjuk a jogot a hibák pontatlanságainak vagy mulasztásainak kijavítására, valamint az információk előzetes bejelentés nélküli módosítására vagy frissítésére. (Beleértve a megrendelés elküldése után). Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

MEGRENDELÉS

A caraWonga nem üzemeltet saját internetes boltot. A rendeléseket egy másik felületre irányítva lehet leadni. A caraWonga megrendelésre gyárt, nem tart készleten termékeket. A caraWonga fenntartja magának a jogot a megrendelés visszavonására, amennyiben csalás vagy hasonló tevékenység, például egy másik hitelkártya illetéktelen használata gyanúja merül fel.

Miközben minden erőfeszítést megteszünk a leírás pontosságának, a specifikációnak és az árazásnak a biztosítására, előfordulhat, hogy hibák merülnek fel. Ha ilyen helyzet alakul ki, a caraWonga nem tudja elfogadni a rendelését. Hiba esetén teljes körű magyarázattal és korrekcióval forduljanak hozzánk. A megjelenített információ meghívónak minősül, nem pedig megerősített eladási ajánlatként.

 

ÁRAK

A termékek árai és elérhetősége előzetes értesítés nélkül változhatnak. A megrendelés idején érvényes árak a vásárlási folyamat során érvényesek. Szoftverek vagy emberi hibák esetén például a nyilvánvaló helytelen áron felsorolt termékek esetén a caraWonga fenntartja a jogot a megrendelés visszavonására. Ezekben az esetekben értesítéseket kap az ügyfél. A webáruházban minden tételnél megjelenik az ár.

Ha az Ön országa az Európai Unió része, az árak tartalmazzák a magyar ÁFA-t (27%). 

 

FIZETÉSI MÓDSZEREK ÉS BIZTONSÁG

Elfogadjuk az összes nagy hitel- és betéti kártyát (Visa, Master Card, Discover Card és American Express). Minden fizetési tranzakciót a PayPal kezel. Nem kell regisztrálnia vagy PayPal számlát rendelni. A PayPal automatikusan titkosítja a bizalmas információkat a számítógépről a miénkre a Secure Sockets Layer protokoll (SSL) használatával, 128 bites titkosítási kulcshosszal. 

Megtettük a szükséges intézkedéseket annak biztosítására, hogy személyes adataidat nem szabad feldolgozni. A caraWonga az iparági szokásos gyakorlatokat használja az Ön személyes azonosítható adatainak titkossága érdekében. A caraWonga csak akkor küld e-mailt, ha további információkat kér. Használhatjuk e-mail címét is, hogy megerősítsük megrendelését / kérését, és válaszolhassunk az online megrendelésekre.

SZÁLLÍTÁS ÉS ADÓK

A csomagokat a GLS, a Magyar Posta és a FOXPOST szállítja. Az EU-n kívüli országokra vonatkozó megrendelésekre HÉA, behozatali vámok és adók vonatkoznak, amelyeket a csomag eljuttatása esetén kell kivetni. A nem Uniós országokból származó ügyfelek felelősek az esetleges importvámokért és adókért. Az EU-n kívüli országokra nem gyűjtünk ÁFA-t, illetéket vagy adót a megrendelésekre, és nem tudjuk előre megjósolni, hogy mi a külön díj. Ha bármilyen ilyen többletköltséget vállalt, meg kell adni annak érdekében, hogy csomagja tisztázza a vámokat. Mivel képtelenek vagyunk tájékoztatni az összeget, javasoljuk, hogy forduljon a helyi vámhivatalhoz vagy a Fedex irodájához, hogy beszerezze a kirakodott költségbecslést.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül elkészítsük és szállítsuk termékeinket. Esetleges késedelemről e-mailben tájékoztatást küldünk. 
Minden csomagot egyszer megpróbálnak kézbesíteni. Ha a kézbesítés ideje alatt nem vagy otthon, a csomag átadását újra megkísérlik és hagynak értesítést a helyszínen. Ha probléma merül fel, kérem jelezzen nekünk a carawonga@gmail.com címen.

SZÁLLÍTÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS

Ha nem teljesen elégedett a megrendelt termékkel, kicseréljük vagy visszatérítjük az árát, ha kézhezvételtől számítva 7 munkanapon belül jelzezve van nekünk a szándék és 14 munkanapon belül visszaérkezik hozzánk a termék. A tételeket az eredeti csomagolásban és eredeti állapotában vissza kell küldeni. A termék nem fogadható el, ha használat jelei láthatóak rajta.
Javasoljuk, hogy teljes mértékben biztosítsa a csomagot, amelyet visszaküld. Javasoljuk egy olyan szállító használatát, amely bizonyítékot nyújt a szállításra. A caraWonga nem vállal felelősséget a tranzakció során elveszett vagy sérült elemekért. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a caraWonga nem térít meg semmilyen postai díjat, adót vagy vámköltséget a megrendelésekért. Csak a termék árát térítjük vissza.

TÉVES / KÁROSODOTT ÁRUK

Nagyon keményen próbáljuk biztosítani, hogy a megrendelést érintetlen állapotban kapja meg. Abban a valószínűtlen esetben, ha a termék sérült vagy meghibásodott, kérjük, azonnal forduljon a caraWongához, és az Ön ügyét különleges prioritásként kezeljük. Alaposan megvizsgáljuk ügyét, és ha tudomásul vesszük, hogy a termék hibás, sérült vagy helytelen, akkor a caraWonga visszafizeti a termék teljes árát, vagy kicseréli, és megfizet minden szállítási költséget.

Lehetséges hibák például:

  • Kevesebb modul vagy mozaik matrica darabszám
  • Nem megfelelő színű modul vagy mozaik matrica
  • Szakadt vagy gyűrött modul vagy mozaik matrica

KISKERESKEDELEM

Ha Ön kiskereskedő, és szeretne velünk dolgozni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a carawonga@gmail.com e-mail címen, és ne tegyen nagy mennyiségű rendelést az internetes boltban.

HÍRLEVÉL

Amikor feliratkozik hírlevelünkre, biztos lehet abban, hogy személyes adatait és e-mail címét nem adjuk el, nem cseréljük ki, vagy bármilyen módon nem osztunk meg harmadik felekkel. Személyes adatait privátként tartjuk, és kizárólag az Ön e-mail címét használjuk, hogy elküldjük Önnek a kért hírleveleket. Bármikor leiratkozhat hírlevelünkről.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Mindig keressük a módját, hogy javítsuk szolgáltatásainkat és termékeinket, és szeretnénk meghallgatni véleményét. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos megjegyzéseket és az új ötleteket, amelyek még jobbá teszik velünk a kapcsolatot, mindig szívesen látjuk. Tudassa velünk, hogy mit gondol e-mailben a carawonga@gmail.com-on.