Moduláris szőnyegek

Mi nem  egyszerű szőnyegeket készítünk. Amit mi adunk; Először is élmény. Szőnyegeink modulokból épülnek fel, melyeket neked kell öszeépíteni. Aztán természetesen szőnyeg. Csinosíthatjuk vele otthonunkat, megpihenhet rajta a lábunk.És megújulás. Moduljaira szedhetjük és kirakhatunk egy másik mintát szőnyegünkből.

Tervezd meg! Alakítsd át! Bővítsd ki!

Moduláris szőnyegeinket a modern kor emberének álmodtuk meg. Az egyforma, egymáshoz rögzíthető elemek lehetővé teszik hogy egyedi mintát, formát és színt is adhass szőnyegednek, teljesen a saját ízlésedre formálva azt. A dobozban a modulokat egyesével találod, így a tiéd az alkotás élménye! Saját tervezésű és készítésű geometrikus szőnyeged már ma megrendelheted Magyarországon belül ingyen szállítással!

Ha egy kis változatosságra vágysz, a minta és forma megváltoztatásával új hangulatot varázsolhatsz otthonodba. Ha évszaknak megfelelően, vagy alkalomra öltöztetnéd fel lakásod padlóját, új színekkel tudsz játszani.

Hogyan épül fel egy szőnyeg?

A modulok egymáshoz illesztése egyszerű, az első két-három darab összeépítés után már nagyon gyorsan és ügyesen építik felnőttek és gyerekek egyaránt. Másfél óra, annyi mint megnézni egy filmet! Jó lehetőség a közös időtöltésre és arra, hogy kimozduljunk egy picit a komfort zónánkból. Új dolgokat felfedezni izgalmas!

Eddig mindenki, aki rendelt tőlünk szőnyeget, elégedett volt a termékkel.

Büszkék vagyunk rá, hogy egyetlen csomag érkezett még vissza hozzánk!

Doboz tartalma 

Modulok -a szőnyeg építő elemei
Pótmodulok – minden színből
Kétoldalú ragasztó – az elkészült szőnyeg széleinek tisztázására
Csúszásgátló háló – a szőnyeg alá a jobb tapadásért
Használati útmutató – segítség a szőnyeg összeállításához, variálásához
Minták – segítik az egyes modulok helyének megtalálását és a szőnyeg újragondolását

+ Ajándék textil mozaik matrica készlet az általad megrendelt szőnyeg színeiben

Egyedi szőnyegek

Mi a menete az egyedi szőnyeg rendelésnek és mennyibe kerül? 

Válaszd ki kedvenc mintádat —›

társíts hozzá neked tetsző színeket —›

mérd meg, hogy mekkora szőnyeget szeretnél —›

és mindezt küld el nekünk a carawonga@gmail.com -ra. 

Ezt követő 1-2 napon belül mi készítünk neked látványtervet és árajánlatot, teljesen ingyen. Ha tetszik és szeretnéd a szőnyeget, egyedi termékként fogod majd tudni megrendelni.

color palette

Környezettudatosság

Szőnyegeinket 80%-ban újrahasznosított alapanyagból készítjük. A gyártás során nem használunk vegyszert, vizet és foszilis energiát. A modulok manuális eszközzel készülnek.